Overige onderwerpen

maandag 6 december 2010

Locaties voor trouw reportages in de regio Utrecht - De Kloostertuinen

Dit artikel beschrijft de unieke locatie voor een trouw reportage in Utrecht: De Kloostertuinen. Naast de Dom een herkenbare en zeer gewilde locatie voor het maken van de trouwfoto's. Vanwege de centrale ligging is het voor veel bruidsparen daarom ook een logische keuze.

Sfeervol met mooie oude pilaren voor een romantische en klassieke sfeer. Ideaal voor een bruidsreportage. Met de prachtige tuin in het midden omringd door drie prachtige galerijen heb je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouw reportage.
Voor een fotograaf is de verschillende lichtval altijd weer een ervaring met een uniek resultaat. Naast meer donkere hoekjes heb je de overvloed van licht in de tuin. En afhankelijk van het moment op de dag heb je kans op unieke plaatjes in een van de galerijen.
De Kloostertuinen zijn gedeeltelijk overdekt, dus als het regent kun je daar goed terecht. Het kan zo maar gebeuren dat er ook andere bruidsparen rondlopen voor een fotoshoot, dus je hebt de locatie niet helemaal voor jezelf. Zorg daarom voor een redelijk ruime planning zodat je een mogelijkheid hebt om uit te lopen op schema.
Vrij toegankelijk en gemakkelijk vooral als je midden in het centrum trouwt, centraal gelegen en goed te combineren met bijvoorbeeld het Stadhuis, de Dom en het Academiegebouw. Alles is op loopafstand bereikbaar en de trouwauto kun je makkelijk parkeren op het Domplein.
Waarom kiezen veel bruidsparen voor deze locatie? Sfeervol, uniek, overdekt, vrije toegang en makkelijk bereikbaar. Kortom de ideale locatie voor het maken van jullie huwelijksreportage.
Ga naar www.klikklak.nu om voorbeelden te bekijken van recente trouwreportages en voor een overzicht van de meest gewilde trouwlocaties in de regio Utrecht kun je terecht op deze trouw-blog.
Wil je meer artikelen lezen over unieke locaties voor het maken van trouwfoto's? Klik hier.

1 opmerking:

  1. Hallo,

    Het klinkt als een leuke locatie om in overweging te nemen voor mijn bruiloft . Het klinkt ook als een uitdagende plek voor de fotograaf.

    Bedankt voor de tip!

    Groetjes Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen